Életmód

Meghalt a kislány, aki kirepült a vidámparki játékból

Még nem tudják, hogyan eshetett ki egy tízéves kislány egy fesztiválon használt játékból.

Ha kisgyerekes szülő vagy, nagy eséllyel gyűlölöd az összes olyan vidámparki (vagy akár csak ártatlan játszótéri) játékot, ami két méternél magasabbra visz, vagy 10 km/óra sebességnél gyorsabban. Persze aztán felengeded a gyereket a leg-leg-legmagasabb és a leg-leg-leggyorsabb csúszdára is, mert naná, hogy az tetszik neki a legjobban. Közben lent remegsz, és bízol a legjobbakban, vagy inkább azokban, akik azt az istencsapását összeszerelték.

Mert nagyon ritkán, de sajnos van olyan, hogy valami nem stimmel. Nem jól fog egy csavar, nem jól zár a biztonsági rács, valaki nem ellenőrzött valamit.

Ijesztő nézni is (Illusztráció – Fotó: Profimedia)

Nem tudjuk, ez történt-e azon a New Jersey-i fesztiválon, ahol szombaton egy tízéves kislány meghalt, miután kirepült egy vidámparki játékból. Arról a fajta gépezetről van szó, amelyik vízszintesen, nagy sebességgel röpteti a rajta ülőket. Erről esett ki és csapódott falnak a kisgyerek, akinek a feje olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudtak segíteni rajta, hiába szállították kórházba azonnal, mentőhelikopterrel.

A tragédia után azonnal lezárták a helyszínt, mindenkit kitereltek. Pánik nem alakult ki – írja a Daily Star, sokan azt sem tudták, mi történt.

A rendőrség egyelőre vizsgálódik, sem a pontos körülményeket, sem az okokat nem tudják még, sőt az áldozatot sem sikerült azonosítani.

(Címlapi képünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top