nlc.hu
Életmód

Vidámpark a repülőtéren

Csúszdákkal, labirintussal és trambulinokkal felszerelt a világ legjobb repülőtere

Itt biztosan nem unatkozol, ha késik a járat.

A repülőterek nem éppen arról híresek, hogy a leginspirálóbb helyek lennének, különösen akkor, ha járatkésés miatt több órát kell eltölteni a terminálon. De nem minden repülőtér unalmas. Miután 1981-ben megnyitotta kapuit, a Changi repülőtér Ázsia egyik legnagyobb utazási központjává vált, és világhírű lett vásárlói élményéről.

Míg legtöbbünk a magazinok böngészésével próbáljuk elütni az időt a reptereken, a Changi repülőtéren az utazók egy kicsit nagyobb izgalommal tölthetik el a várakozással teli órákat, és megválaszthatják, hogy szórakozzanak-e a helyszíni vidámparkban, trambulinhálókban vagy labirintusban, vagy ha elég bátrak, lecsússzanak a világ legmagasabb csúszdájáról.

Changi Airport váróterme

Fotó: Changi Airport/Facebook

Aki pedig a felszállás előtt kicsit lenyugodni szeretne, a repülőtér saját fedett erdővel és lenyűgöző szivárványos vízeséssel is büszkélkedhet. Sőt az utasok visszakerülhetnek az 1930-as évek Szingapúrjába is.

Nem meglepő tehát, hogy Changi immár a Money.co.uk által összeállított világ legjobb repülőtereinek listájának élére került, megelőzve például a tokiói Haneda repülőteret Japánban és a mexikóvárosi nemzetközi repülőteret.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top