A vizesblokkban keletkező szennyvizet tisztítják meg és szolgálják fel a Belgiumban található Kuurne városának egyik éttermében, a Gust’eaux-ban.
Az étterem nincs csatlakoztatva a város szennyvízhálózatára, ehelyett egy ötlépéses, Európában egyedülálló tisztítórendszer segítségével újrahasznosítják a mellékhelyiségek és a mosogató szennyvizét. Első lépésként a vizet növényi műtrágyával megtisztítják, majd egy részét összegyűjtött esővízzel keverik össze, ez pedig aztán visszakerül a vécékbe öblítővíznek. A többi víz további tisztítási folyamaton megy át. A végeredmény színtelen, szagtalan ivóvíz, melyet még ásványi anyagokkal is feldúsítanak, hogy egészségesebb legyen.
Az így kapott víz ivóvízként, illetve jégkockák formájában kerül a vendégek poharába, de kávéfőzéshez, sőt sörfőzéshez is használják.