Életmód

Aligruhában pózol a 63 éves fitnesznagyi

Huszonévesek is megirigyelnék szálkás izomzatát.

Lesley Maxwell 63 esztendős, 3 unokája van, és ő a két lábon járó bizonyíték arra, hogy az életkor nem több egy számadatnál. Lesley-nek ugyanis olyan kondija és olyan izomzata van, amitől leesett az állunk.

Természetesen nemcsak a genetikának köszönheti príma formáját, hanem kőkeményen megdolgozik érte. De hozzá kell tenni, ő sem volt egész életében a sport megszállottja. 48 évesen megszerezte személyi edző képesítését, és azóta folyamatosan dolgozik a testén.

A szexi szőkeség olyan hasizmokkal rendelkezik, amit látva elégedetten csettinthet mindenki, és elképesztő fizikumának már harminc díjat köszönhet.

„Én azt mondom, ne várjatok! Szerintem minden nő szeretne a legjobb formájában lenni” – mondta az egykori sminkes, arra ösztönözve nőtársait, hogy táplálkozzanak egészségesen, mozogjanak rendszeresen, és akkor meglesz a várva várt eredmény.

Lesley állítja, hogy most boldogabb, egészségesebb és magabiztosabb mint fiatalabb korában volt. Ezt bizonyítandó, lélegzetelállítóan szexi fotósorozathoz állt modellt. A képeken egy lángnyelvekkel ékesített fűző, egy sejtelmesen áttetsző bugyi és harisnya van rajta. Olyannyira pikánsra sikerültek a képek, hogy Lesley azt mondja, ki akarta posztolni őket az Instagramra, de azok túl szexinek bizonyultak. A képeket erre találjátok, itt pedig egy fitneszvideó Lesley repertoárjából – kezdőknek:

via

Lesley Maxwell 63 évesen csodás formában van (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top