Életmód

Csapdába ejtették az embereket Budán

A Batthyány teret és a Clark Ádám teret is lezárták Erdogan látogatása miatt, csak a Váron keresztül lehet kijutni a Duna-part környékéről.

Pokoli közlekedési helyzet alakult ki Budán Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása miatt – közölte egyik kollégánk. A rendőrök nem tudják megmondani, mennyi ideig tart majd a fél várost megbénító korlátozás.

Erdogan ellen tüntető demonstrálók az Oktogonnál (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

A Batthyány téren a rendőrök nem engedik fel az embereket a metróból, és a Clark Ádám teret is lezárták. A budai Duna-partról jelenleg csak a Váron keresztül lehet kijutni, a 24.hu értesülései szerint a Széll Kálmán téren is hatalmas tömeg gyűlt össze, mert az utasok csak egyetlen mozgólépcsőn juthatnak ki a felszínre.

A török elnök Gül Baba türbéjét is meglátogatja, a 444.hu híre szerint a Margit körúton komoly rendőri készültség van. A rendőrök leszállították a 4-6-os villamos utasait, akik így kénytelenek a megállóban várakozni.

A BKK tájékoztatása szerint sajnos a következő órákban sem számíthatunk sok jóra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top