Életmód

Szüzességtablettát dobtak piacra, nehogy csalódás legyen a nászéjszaka

Az Amazon hirtelen hatalmas botrány kellős közepében találta magát Indiában, miután olyan „szüzességtablettákat” kezdett árulni, melyek segítségével a menyasszonyok a nászéjszakán úgy tudnak tenni, mintha épp most veszítenék el a szüzességüket.

Az i-virgin, magyarul E-szüzesség nevű termék nem más, mint egy apró kis kapszula, mely a termékleírás szerint „vérport” tartalmaz, melynek segítségével élethűen imitálhatjuk az emberi vérzést. A felhasználónak mindössze annyi a dolga, hogy a tervezett aktus, például a nászéjszaka előtt néhány órával fel kell helyeznie a kapszulát a hüvelyébe.

A gyártó szerint a „kiváló minőségű vér” tökéletesen feloldódik, és nem jelent semmiféle veszélyt a felhasználóra.

Az Amazont Indiában ezek után azzal vádolják, hogy a termék hozzájárul a hamis szüzesség színleléséhez, amivel mind a forgalmazó, mind a gyártó lábbal tiporja az évszázados helyi hagyományokat. 

Ennek hátteréről érdemes tudni, hogy India bizonyos régióiban a menyasszonyok szüzességének hatalmas értéke van, akár élet-halál kérdése is lehet. Nemegyszer a vőlegény rokonai ellenőrzik a lepedőt a nászéjszaka után. Ha a menyasszony „elbukik”, előfordul, hogy a családja nem kevés kompenzációt kell hogy fizessen a férj családjának, esetleg a menyasszonynak izzó parázson kell járnia, vagy hosszú ideig levegő nélkül kell kibírnia a víz alatt. 

Most ezt a világot forgathatja fel a tabletta. Az Amazon egyébként már évek óta forgalmaz hasonló termékeket Európában, például Németországban. Sőt, a botrányos szüzességtablettát gyártó cég, a VirginiaCare olyan műszűzhártyákat is gyárt, melyek szarvasmarhavért tartalmaznak. A szüzességtabletták és a kapcsolódó termékek a kínai Amazonon, az Alibabán keresztül is elérhetők.

Indiában az Amazon a kapszula csomagját 50 dolláros áron árulta, bár most épp úgy tűnik, a termék hamarosan el fog tűnni az online webáruház virtuális polcairól az országban. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top