Életmód

Válik az 53 év korkülönbséggel élő pár: a 21 éves nő egy 60 évessel csalta a férjét

Nem sokkal adta alább a nő, de így már csak 39 év korkülönbség van új párja és közte.

A szerb származású Milojko és felesége, Milijana Bozic között 53 éves korkülönbség volt, mégis legyőzve az akadályt, szeptemberben összeházasodtak. A frigy azonban nem tartott sokáig, mert a fiatalasszonynak elege lett az ekkora korkülönbségből – 74 éves férjét egy 60 évesre cserélte. A férj természetesen összeomlott, és úgy döntött, válik.

Fotó: iStock

Szeptemberben még azt írtuk, hihetetlen a szerelem a pár között, akik egyébként egy szerb valóságshow-ban szerepeltek.  Csak a rokonság nem örült a kapcsolatnak: a menyasszony szülei és a vőlegény gyermekei még az esküvői ceremónián sem voltak ott, ők ugyanis nem fogadják el az 53 év korkülönbséggel élő pár szerelmét. 

Most azonban fotók is tanúsítják, hogy Milijana és új, 60 éves párja nagyon összemelegedtek, folyamatosan turbékolnak, sőt még együtt is zuhanyoznak. A hírek a volt férjet is felbosszantották, ami miatt egészségügyi problémái lettek, kórházba kellett szállítani a stresszből fakadó magas vérnyomása miatt.

Milijana egyébként tagadja, hogy bármiféle kapcsolata volna a fiatalabb férfival, noha egész sor fotó látott róluk napvilágot. A férfi ennek ellenére nem tágít az elhatározásától, és már be is adta a válókeresetet.

(Ladbible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top