Életmód

17 ember, akinek nagyon jól áll az öregkor

Vajon mi lehet a titkuk?

Nehéz elhinni, de apám 80 éves lett. Még nehezebb elhinni, hogy ennyi idősen a napokban kézen állt az unokája kedvéért és még haladt is rajta néhány lépést. Elképesztő formában van, és ez okot ad a reményre, amivel a jövőbe nézek. Remélem, kaptam genetikusan ebből az energikusságból. Nem titok, hogy az életszemléletünk kihat arra, ahogyan öregszünk.

Tao Porchon-Lynch / Getty Images

Gyakori, hogy a pozitív hozzáállású embereket jóval fiatalabbnak saccolják tényleges koruknál. Nálam is előfordul, hogy a személyi igazolványomat követelik, ha elárulom, mennyi idős vagyok. Általában 15 évvel néznek fiatalabbnak. Én hiszem, hogy nagy szerepe van ebben annak, hogy cseppet sem érdekel a kor, az öregedés. Ezt csak egy számnak tartom. Nem vagyok hajlandó a ráncokat és a fehér hajszálakat vizslatni a tükörben, sokkal érdekesebb ennél a világ. Milliónyi dolog vár felfedezésre, hol lenne idő arra, hogy puszta önmarcangolással teljen? Hoztam most 17 olyan embert, akik elmúltak már 50 évesek, de ez semmit sem határoz meg számukra. Rendkívül inspirálóak lesznek, majd meglátod!

Ha kíváncsi vagy mind a 17 emberre, kattints tovább Zacc oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top