Életmód

Karácsonyi rondapulcsiba öltöztette teheneit a farmerlány

Egy New Jersey-i farm tehenei méltán híresek lettek a napokban, miután gazdájuk karácsonyi mintával ellátott hatalmas pulóvereket készített imádott állatainak.

Név szerint öt „kislány”, Carol, Holly, Mary, Noelle és Tejes Mária kaptak ünnepi szettet bevallottan karácsonyimádó gazdájuktól, Becky Houze-tól. A New Jersey-ben található Lodge Farm fiatal gazdája elmondta, olyannyira rajongója a karácsonyi ünnepeknek, hogy ők már októberben elkezdik hallgatni a karácsonyi slágereket munkatársaival és a tehenekkel a gazdaságbanírja az UPI.com

Ezek után nem is volt kérdés, hogy a karácsony szellemét azzal idézik meg, hogy stílusos karácsonyi öltözéket kapnak vele együtt a tehenek. Hozzátette, beletelt egy kis időbe, mire megtalálták a megfelelő mintát, ami majd egyaránt jól mutat rajta és a teheneken. Végül sikerült, egy cuki, tehén-divatbemutató videó is készült erről a helyi turisztikai ügynökséggel együttműködésben. Íme: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top