Életmód

Csak 13 évvel később találkozott azokkal a gyerekekkel az Irakban szolgált katona, akikkel végig levelezett

Vincent Buggs Irakban szolgált, amikor gyerekekkel levelezett. Most, 13 év elteltével találkozott velük.

Vincent Buggs az amerikai hadsereg dandártábornoka, aki az egyik iraki kiküldetés során kisiskolásokkal levelezett, több mint 6 órát vezetett, hogy meglepje azokat a levélírókat, akik ma már középiskolások.

Buggs jelenleg a floridai Tampában él, és a 2000-es évek elején három alkalommal küldték Irakba, ideértve egy közel egyéves kiküldetést is. Buggs kapcsolatba lépett a Georgia Southern University iskolával, hogy kiküldetés közben mégis legyen kapcsolata az otthoniakkal. Egy aranyos történetet osztott meg a gyerekekkel, akik nagyon élvezték. A történet arról szólt, hogy a a mézeskalácsember ellopta a tevék vizét, mert kellett a seregnek. Egy hónappal később a katona megkérdezte, hogy tetszett a meséje, és az iskola titkárnője megüzente neki, hogy nagyon élvezték a gyerekek.

Buggs ekkor megkérdezte a gyerekek nevét, amiket aztán ráírt a zászlókra, és erről képet is küldött. A katona cselekedete a helyi újságba is bekerült, és most, 13 évvel később személyesen is találkoztak a történet szereplői.

via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top