Életmód

Eltávolították Meghan és Harry viaszszobrát Madame Tussaud panoptikumából

A múzeum villámgyorsan reagált a házaspár önállósodási döntésére

Meghan és Harry sokkoló bejelentése után eltávolították viaszszobrukat Madame Tussaud királyi családokat bemutató panoptikumából. A világhírű múzeum szinte azonnal áthelyezte a viaszfigurákat, miután a pár bejelentette önállósodási szándékát.

Fotó: Getty Images

Meghan és Harry hűlt helyén jelenleg senki sem áll, kicsivel arrébb foglal helyet a királynő és Fülöp herceg, valamint Cambridge királyi hercege és hercegnője, vagyis Vilmos és Katalin. Noha a viaszszobrok a panoptikumban maradnak, még nem tudni, hol lesz az új helyük.

Steve Davies, a Madame Tussauds ügyvezető igazgatója elmondta, ők csak reagáltak a meglepő hírre, miszerint Sussex hercege és hercegnéje saját lábukra állnak. „Mint két legnépszerűbb és legkedveltebb alakjai a múzeumnak, természetesen továbbra is fontos szerepet töltenek be a Madame Tussauds-ban, miközben kíváncsian várjuk, mit tartogat a következő fejezet a számukra.”

A pár az Instagramon jelentette be, hátrébb lépnek szenior királyi rangjuktól, és egy új, előremutató szerepet szeretnének kialakítani maguknak a brit királyi családban.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top