Életmód

Attól félt, leesnek a mellei a horror plasztikai műtét után

Borzasztóan pórul járt a nő, aki szerette volna olcsóbban megúszni a műtétet.

A stockholmi Angelica Isaksen igazi plasztikamegszállott, közel kétmillió forintnak megfelelő összegért csináltatta meg másodjára melleit egy svéd árakhoz képest olcsó, törökországi klinikán, amit a neten talált.

A 27 éves, kétgyerekes anya azért döntött a hely mellett, mert Instagram-hirdetésekben celebek ajánlották.

Angelica mihamarabb szerette volna „formába hozni magát” egy bikiniversenyre, így a mellei mellett a fenekét is feltöltette, és a hasi zsírját is leszívatta. Mikor felébredt a műtétből, és kicsomagolták a melleit, rögtön látta, hogy baj van.

(Fotó: Caters News Videó)

Pár nap múlva a mellei elszíneződtek, és nagyon fájtak. Amikor visszament a klinikára, azt mondták, ne aggódjon, ez normális. Angelica visszatért Svédországba, ahol pár héten belül szétnyílt a sebe és kilátszottak az implantátumok, amiket barna folyadék borított. A nő attól félt, az implantátumok az ölébe hullanak.

Angelica orvoshoz ment, ahol megállapították, hogy antibiotikum-rezisztens kórházi fertőzést kapott a műtét során. Öt napig kezelték, majd két műtétre is előjegyezték, hogy kivegyék az implantátumokat. A kettő között Angelica csak fekhetett, hogy ki ne essenek.

A nő ma már mindenkit arra buzdít, hogy ne fogadjon el olcsóbb ajánlatot, ha az egészségéről van szó.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unspalsh)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top