Életmód

Levelet írt kiskorában egy játékgyártónak, erre a válaszra még ő sem számított

Nagyon megható történet.

Twitteren indult egy beszélgetés, amiben egy felhasználó arra volt kíváncsi, kinek van olyan sztorija, ami valóban megtörtént, de amikor elmeséli, senki nem hiszi el neki.

Nagyon vicces történetekre derült fény, és egy nagyon szívmelengetőre is. Clark Neily ügyvédként dolgozik, és elmesélte, gyerekkorában nagyon szeretett volna egy plüss földimalacot, mert az volt a kedvenc állata.

Írt is a Possum Trot játékgyártónak, hogy megkérje őket, gyártsanak egyet. A cég, amit 1969-ben alapítottak, nehéz sorsú embereket foglalkoztatott Kentucky hegyvidékes területén. Nekik köszönhetően váltak széles körben kedvelt játékokká a plüssök a hatvanas-hetvenes években.

Clark, a földimalac (Fotó: Clark Neily)

Clark nagyon illedelmes és kedves levelet írt, leszögezve, hogy nagy rajongójuk, és nagyon szereti a földimalacot, így arra gondolt, mi lenne, ha készítenének plüss verziót, persze csak akkor, ha nem okoz gondot. Szerinte fontos, hogy a földimalac nem hangyász, bár sokan összekeverik, ezért egy rajzot is mellékelt arról, szerinte hogyan is néz ki egy földimalac.

Egy idő után Clark választ is kapott, amiben a cég elnézést kér tőle azért, hogy sokat kellett várnia, de elmondják, gondoltak rá, és el is készítették az új, földimalacos plüsst, amit a tiszteletére Clarknak neveztek el. Természetesen a cég küldött is neki egyet az első példányokból.

(via)

(Kiemelt kép: Clark Neily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top