Életmód

98 évesen is sütiket árul, és cserkészkedik egy nő

Igazi energiabomba.

Veronica „Ronnie” Backenstoe olyan történelmi pillanatokat élt át, amikről a többség ma már csak könyvekben olvashat. De sem a viszontagságok sem a kor nem akadályozták meg abban, hogy 98 évesen is folytassa kedvenc tevékenységét: a cserkészkedést és az ezzel (Amerikában) együtt járó sütiárusítást – írja a CNN.

(Fotó: WFMZ)

Ronnie 88 éve árulja a mentás, karamellás és csokis kekszeket, és mai cserkészvezetője lehetne akár a dédunokája is. Barbara Allen Perelli szerint azonban, ha észről és lelkesedésről van szó a tizenévesek Ronnie nyomába sem érnek.

Ronnie a fél világot bejárta az őrsével, és azt mondja, a cserkészkedés megtanította az életre. Amikor férjét besorozták a második világháborúban, neki adta a cserkészgyűrűjét, és azt mondta neki, ha nem veszi le, vissza fog térni. És így is lett.

Ronnie nemcsak csodálatos cserkész, hanem komolyzenét is tanult. Minden reggel ma is korán kell, és imád a kis elektromos golfkocsin körbefurikázni az idősotthonban.

(via)

(Kiemelt kép: WFMZ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top