Életmód

TikTok-videókkal üti el az időt Kristóf, akit koronavírus gyanújával zártak karanténba Egerben

A 20 éves fiatalember fuvarozóként járt Olaszországban, múlt csütörtökön karanténba helyezték.

Megszólalt az a 20 éves férfi, aki koronavírus gyanújával karanténba került múlt csütörtökön az egri kórházba. Magas láza, száraz köhögése, mellkas- és izomfájdalma volt. A munkája miatt másfél hete járt Olaszországban, ugyanis nemzetközi furgonos.

Kristóf a Tényeknek elmondta: kórházi szobájából nem tudott kimenni, és az orvosok is maszkban és védőruhában léptek be hozzá.

„Amikor kiderült, hogy Egerben elvileg én vagy az első, akit ilyen tünetekkel kezelnek, akkor láttam az orvosok arcán, hogy megijedtek. Engem is kicsit kivert a víz, hogy ajjaj, lehet, baj lesz ebből”

– mondta a fiatalember, aki édesanyja unszolására ment el a házi orvoshoz.

Kristóf egy táncos videóval tudatta a követőivel a TikTokon, hogy karanténba került:

@pelikan99

I'm in quarantine on suspicion of coronavirus😷😷 Karanténba zártak korona gyanúval##nemzetkozifurgonos ##foryou ##hungary ##duett ##work ##hospital

♬ 原聲 - 很傻的小沙雕{鬼滅之刃}

A karanténban naponta kétszer kapott gyógyszert a tünetek enyhítésére, folyamatosan mérték a lázát, és nyálmintát is vettek tőle. Aztán kiderült, hogy nem kapta el a fertőzést, két teszt is negatív lett.

Eredetileg úgy volt, hogy hétfőig kell karanténban maradnia, de érrendszeri betegsége van, ami további kivizsgálást igényel. Így a kórházban marad, de legalább a karantént elhagyhatta.

(Kiemelt kép: TikTok/pelikan99)

Friss hírek a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top