Zseniális előtte-utána képeket osztott meg magáról a négyes ikrek anyukája

Esvé | 2020. Március 05.
Az ikrek éppen annyi idősek most, amennyi időt születésük előtt édesanyjuk hasában töltöttek.

Mielőtt teherbe esett a négyes ikrekkel, Lindsay Hay és férje évekig hiába próbálkozott a családalapítással. „Több vetélésem is volt, amitől teljesen összetörtem” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak az édesanya. „Amikor hosszú évek hiábavaló próbálkozása után kiderült, hogy négyes ikreket várok, majd kiugrottam a bőrömből” – tette hozzá.

Csakhogy Lindsay felhőtlen öröme nem tartott sokáig: kezelőorvosa nem sokkal ezután közölte velük, hogy a négy baba kihordása veszélyeztetheti az egészségét. „Az orvosunk felvetette a szelektív abortusz lehetőségét, amiről mondanom se kell, hallani sem akartunk” – mondja Lindsay, aki végül szembement az orvosi javaslattal, hogy 30 héttel és 4 nappal később három kisfiúnak és egy kislánynak adjon életet.

„Közvetlenül a születésük után a kicsiknek intenzív orvosi ellátásra volt szükségük. Végül 45 napot töltöttünk a kórházban – szerencsére nagyobb drámák nélkül – idézi fel Lindsay, aki a napokban rendhagyó előtte-utána képet posztolt a közösségi oldalán. – Az ikrek most lettek 30 hetesek és 4 naposak, ami azt jelenti, hogy pontosan ugyanannyi ideje születtek, mint amennyi időt a hasamban töltöttek.”

A büszke anyuka elmondta, az „előtte” kép röviddel a szülés előtt készült róla, még 2019. nyarán. „Pontosan emlékszem még rá, milyen érzés volt: alig bírtam lábra állni és mindenem iszonyatosan fájt. Kínszenvedés volt az utolsó néhány nap, de nem érdekelt: csak arra tudtam gondolni, hogy hamarosan a kezemben tarthatom a gyerekeimet.”

Lindsay interjújában őszintén beszélt arról is, mindennapjaik a négyes ikrekkel egyáltalán nem olyan szörnyűek, mint ahogy azt sokan gondolják. „Persze, mint minden családban, nálunk is vannak rossz és kifejezetten rossz napok, de ettől még nem lesz elviselhetetlen a dolog, sőt! Egész nap mozgásban vagyok és keveset alszom, de ezzel minden kisgyerekes szülő ugyanígy van.”

Exit mobile version