Életmód

Meglepő módszerrel védekezett a koronavírus ellen egy olasz férfi

Távolságtartás javasolt a koronavírus-járvány miatt szinte minden európai országban. Egy olasz férfi ezt úgy érte el, hogy egy fánkszerű kartonjelmezt öltött magára.

Döbbenetesen magas az új típusú koronavírus-fertőzés (Covid-19) halálos áldozatainak száma Olaszországban, ezért rengeteg óvintézkedés van érvényben a dél-európai országban. Ide tartozik például, hogy kötelező legalább 1 méteres távolságot tartani az embereknek egymás között az utcán, a boltokban és gyógyszertáraknál. A koronavírus megfékezésének érdekében különösen fontos a társadalmi távolságtartás, és jobb, ha a lakosság az otthonában marad.

Indokolt esetben azonban el kell hagyni a lakást. Egy idősebb olasz úr is kénytelen volt kimozdulni, és egy egészen meglepő módszert választott, hogy fenntartsa a megfelelő távolságot a többi emberrel. A vállalkozó szellemű római férfi egy kartongyűrűben lépett ki az utcára, ami leginkább egy fánkra hasonlított.

Az olasz férfi jelmezben járt-kelt az utcán (Fotó: Instagram)

Az olasz férfi jelmezben járt-kelt az utcán (Fotó: Instagram)

Az idős férfit videóra vették, de az sajnos már nem elérhető a közösségi médiában. A felvételből kiderült, hogy amikor valaki megkérdezi a férfitől, miért visel egy óriás kartont maga körül, ő egyértelmű választ ad: a koronavírus miatt. A probléma csak az, hogy az ilyen megoldás egyáltalán nem nyújt védelmet, ezért senki ne csinálja utána a dolgot.

via

Címlapfotó: Getty Images

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top