Életmód

Tökéletes feneket akart, most úgy néz ki, mintha pelenkában járna

A plasztikafüggő nő kezdetben elégedett volt a fenékplasztika végeredményével, ám a testrész lassacskán eldeformálódott.
Star Delguidice

A brit Star Delgiudice 2018 decemberében Isztambulban végeztetett fenékplasztikát, mely során a hasáról, combjairól és karjáról leszívott zsírt ültették át a fenekébe. Méghozzá kétszer akkora mennyiségben, mint ami az ajánlott méret.

A nő átszámítva mintegy 5,7 millió forintnak megfelelő összeget fizetett a beavatkozásárt, aminek az eredményével kezdetben nagyon elégedett volt. A fenekébe ültetett zsír azonban fokozatosan megereszkedett, ma már úgy néz ki, mintha a 33 éves Star folyamatosan pelenkát viselne. Most olyan plasztikai sebészt keres, aki rendbe tudja hozni a testét.

Star egyébként saját bevallása szerint is plasztikafüggő, korábban csak fenékplasztikákra több mint 100 millió forintnak megfelelő összeget költött, de az orrát, a melleit, a szemöldökét, az állát, a homlokát és az ajkait is plasztikáztatta.  

„Büszke vagyok az összes plasztikai műtétemre, és soha nem fogok leállni, ez része annak, aki vagyok” – nyilatkozta tavaly.

(Nyitókép: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top