Életmód

Ételt szállítanak házhoz a koronavírus miatt munka nélkül maradt sztriptíztáncosnők

Egy amerikai sztriptízbár rugalmasan alkalmazkodott a koronavírus-járvány következtében kialakult helyzethez.
házhozszállítás sztriptíztáncosnő

A koronavírus-járvány miatt a portlandi Lucky Devil Lounge sztriptízbár is kénytelen volt határozatlan időre bezárni. A sztriptíztáncosnők és a bár többi alkalmazottja így átmenetileg munka nélkül maradt volna, ám a tulajdonos, Shon Bouldon előállt egy megoldással, hogy a továbbiakban is legyen bevételük. A vállalkozás étel-házhozszállításra állt át.

Az ételt a bár konyháján főzik, így a szakácsok továbbra is dolgozhatnak. A pultosoknak is jut feladat, ők most a beérkező megrendeléseket, illetve a szórakozóhely közösségi oldalait kezelik. A biztonsági őrökből lettek a sofőrök, akik a megrendelők házához szállítják a két táncoslányt, akik hiányos öltözékben kézbesítik az ételt.

A fogások árain nem változtattak, a házhozszállításért viszont 30 dolláros, vagyis nagyjból 10 ezer forintos díjat számítanak fel, amin a két lány és a sofőr osztozik. 

A szolgáltatás hatalmas siker lett, a környező városokban lakó törzsvendégek pedig azzal ostromolják a tulajdonost, hogy bővítse a kiszállítási területet, hogy ők is házhoz rendelhessék kedvenc ételeiket és persze táncosnőiket.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top