Életmód

A járvány betett az esküvőjüknek, de feltalálták magukat és megoldották

Az ifjú pár arra kényszerült, hogy a nappalijában „fogadja” a 300 esküvői vendéget.

A koronavírus-járvány rengeteg tömegrendezvényt söpört el, elmaradnak a nagy fesztiválok, koncertek, de még a tokiói olimpiát is 2021-re halasztották. Hasonló sorsra jutott a brit Ben Jackson és Sophie Austin esküvője is, akik még 2018-ban jegyezték el egymást és múlt hétvégére tervezték a nagy ünnepséget. 

Erre természetesen nem kerülhetett sor a fizikai távolságtartás és az önkéntes karantén miatt, a fiatalok azonban feltalálták magukat. A Zoom nevű videokonferencia-applikációhoz folyamodtak, így a menyasszony és a vőlegény saját nappalijukban mondhatta ki a boldogító igent, miközben 300 ismerősük, barátjuk, rokonuk tapsolt nekik az online kapcsolat túlsó végén. 

Bár Sophie nem ölthette magára a gyönyörű menyasszonyi ruhát, azért így sem volt elkeseredve: „lenyűgöző volt, egyszerűen lenyűgöző” – mondta a PA hírügynökségnek nyilatkozva. 

interneten keresztül nézték barátaik esküvőjét

A járvány miatt kreatív megoldáshoz kellett folyamodnia az ifjú párnak (Fotó: Getty Images)

„Egy picit visszafogottabb volt így az esküvő, kevesebb csillogással és extrával, de így vált nyilvánvalóvá, hogy mi az, ami igazán fontos: az, hogy mi ketten elmondhattuk egymásnak az eskünket – tette hozzá az ifjú feleség. – Bár nem volt ott senki, ettől csak intimebb és különlegesebb volt ez a nap.”

A pár azért nem mondott le teljesen a bulizásról sem, ha minden jól megy, szeptemberben tartanak egy „igazi” esküvőt, akkor már a vendégek valódi részvételével.

További híreink a koronavírussal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top