Életmód

Letartóztatták, miután a karantén ellenére bulit tartott a nigériai színésznő

Az ismert nigériai színésznő DJ férje születésnapja alkalmából rendezett bulit igencsak felelőtlenül, aminek meg is lett a következménye.

Funke Akindele lagosi villájában rendezte meg a születésnapi bulit, annak ellenére, hogy Lagosban minden 25 fősnél nagyobb rendezvényt betiltottak, és szigorú karanténszabályokat vezettek be. 

A nyugat-afrikai országban hivatalosan eddig 232 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, közülük 33 embert engedtek haza a kórházból, és öten haltak bele a betegségbe.

A buli résztvevőit nem volt nehéz beazonosítani azok után, hogy a házigazda, és férje, JJC Skillz több videót is készített az est folyamán.

A színésznő mindezek után azzal védekezett, hogy a házibuli résztvevői már két hete lagosi villájában voltak elkaranténozva, így senki sem otthonról érkezett. A kevésbé hihető és valósághű magyarázkodás után Akindele a Twitteren kért bocsánatot a történtekért, és megígérte, hogy mostantól betartja a távolságtartási ajánlásokat.

(via)

A legfrissebb hírek a koronavírusról az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top