Életmód

Egy fotónak köszönhetően modell lett az utcán kolduló tinilányból

Egy fotós figyelt fel a különleges szépségre az utcán.
Rita Gaviola

Az akkor 13 éves Rita Gaviola négy évvel ezelőtt a fülöp-szigeteki Lucban utcáin koldult. Apja kukásként dolgozott, édesanyja pedig otthon volt vele és öt testvérével. Iskolába egyikük sem járt, és a családnak ételre is alig volt pénze.

Topher Quinto Burgos fotós azonban egy fesztiválra a városba látogatott és készített egy képet a tinilányról, majd feltöltötte azt az internetre. A gyönyörű lány sokak figyelmét felkeltette, köztük hírességekét is. Rita hamarosan már interjúkat adott, fotózásokra járt, kisebb szerepeket kapott tévésorozatokban, majd pedig az egyik legfiatalabb játékosként szerepelt a Big Brotherben is.

Nem csupán hazájában, de világszerte ismert lett, aminek köszönhetően ő és családja is rengeteg segítséget kapott, egy amerikai rajongója például kifizette az új házuk felépíttetését.

Bár nemzetközi hírneve némileg alábbhagyott, hazájában továbbra is nagyon népszerű, rendszeresen modellkedik, ám elsősorban a tanulmányaira koncentrál.

via

(Nyitókép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top