Életmód

Videón a vécépapír-guriga útja, amelyik bejárta a világ 30 országát

50 ember, 30 országból: ennyien küldték tovább egymásnak „ugyanazt” a WC-papír gurigát egy netes kihívás keretein belül. Különleges videó is készült a rendhagyó műveletről.
A világ 30 országát bejárta ez a WC-papír guriga

A 19 éves, filmesnek tanuló egyetemista, Kai Forman egy Redditen terjedő videótól, egyben kihívástól kapott ihletet, amelyben egymást segítik ki WC-papír készletekkel a karanténban megszorultak. A fiatal videós pedig elgondolkodott: mi lenne, ha mindezt jóval nagyobb, globális kivitelben adnánk elő?

Kai Forman projektjében végül 50-en vettek részt a világ 30 különböző országából, akik úgy döntöttek, hogy bevállalják, és továbbküldik egymásnak ugyanazt a WC-papírt, amelyik az ausztráliai Brisbane-ből indul világhódító útjára, hogy eljusson például az Egyesült Államokba, Kanadába, Németországba, Görögországba és Svédországba. De ugyanúgy Libanon, Chile és Malajzia is képviselteti magát a projektben.

Kai Forman a Bored Pandának elmondta, egyrészt az unalom ellenszereként, másrészt azért készítette a felvételt, hogy egy kis vidámságot csempésszen a lehangolóan monoton, karanténban töltött hétköznapokba. „Miközben a világ számos pontján jelenleg mindannyiunkkal ugyanaz történik, szerettem volna ezt a közös tapasztalatot valamilyen vicces, szórakoztató, pozitív formában feldolgozni, megjeleníteni” – árulta el az alkotó.

A fiatal filmes a Redditen toborozta a résztvevőket, akiktől több mint 50, sok igazán kreatív megoldást tartalmazó klipet kapott világszerte, ahogy továbbpasszolják a WC-papírt. A felvételt azóta már közel 100 ezren meg is tekintették a YouTube-on, mutatjuk mi is:

Még több szórakoztató/őrült kihívás az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top