nlc.hu
Életmód
Ennek a kutyának saját kézfertőtlenítő-állomása van

Ennek a kutyának saját kézfertőtlenítő-állomása van

Imádja az embereket és a simogatást a Sparkle nevű kutya, de mostanában nem kap annyi kényeztetést. Gazdái egy eredeti ötlettel segítettek neki.

A közösségi távolságtartás idején kevesebb figyelem jut a kutyákra, legalábbis ritkábban állunk meg az utcán, hogy megsimogassunk egy aranyos négylábút.

A beagle keverék Sparkle imád gazdái háza előtt az utcán ücsörögni, de az elmúlt hetekben nem igazán kényeztették a járókelők és a szomszédok. Ezért a gazdái ötletes megoldással segítettek a helyzeten.

Sparkle kutya ül a lépcsőn.

Sparkle imád a ház előtt ücsörögni, és emberekkel találkozni (Fotó: Facebook/Jennie Ross)

Kitettek egy kézfertőtlenítő-állomást, és néhány táblát, amelyen tisztázták, hogy a koronavírus-járvány idején is nyugodtan meg lehet simogatni az aranyos kutyákat, csak a kényeztetés előtt és után fertőtlenítsük a kezünket, nehogy a kutya bevigye a házba a vírust.

Kézfertőtlenítő és táblák Sparkle kutya kedvenc helyén.

Így néz ki Sparkle kutya saját kézfertőtlenítő-állomása (Fotó: Facebook/Jennie Ross)

A Facebookon megosztott fotók láttán rengetegen dicsérték az ötletet, és többen arra készülnek, hogy felkeressék Sparkle-t egy kis simogatás miatt. Így remélhetőleg a járvány idején is megkapja azt a figyelmet, amihez korábban hozzászokott.

(The Dodo)

További cikkek kutyákról és a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top