Életmód

Óriási lottónyereménnyel jutalmazta a sors a rendőrmentőt

A megmentett rendőr szerint a karma működhetett, amikor megmentőjének hatalmas lottónyeremény ütötte markát.

Amikor Anthony Canty egy áprilisi napon utazott haza Maldonba Withamből, a buszon valaki ráborult a térdére. Mint kiderült, egy rendőrtiszt lett rosszul – szívrohamot kapott. A férfi azonnal újraélesztett a rendőrt, miközben telefonon kapta az instrukciókat a 999-es segélyhívószám diszpécserétől. A rendőrt mentőhelikopterrel vitték kórházba, ahol sikerült stabilizálni az állapotát, Canty pedig hatalmas jutalmat kapott a sorstól.

Működött a karma a rendőrmentő lottónyertes esetében

Óriási lottónyereménnyel jutalmazta a sors a rendőrmentőt. Fotó: unsplash

A 24.hu számolt be itthon az esetről a Good Morning Britain című műsor alapján, ahol az életmentő férfi elmondta, május 5-én megütötte a főnyereményt a lottón. Először azt hitte, “csupán” 100 ezer font (40 millió forint), ám öröme kiapadhatatlanná duzzadt, mikor barátnője, Katie Sullivan helyesbítést tett: nem 100 ezer, hanem egymillió font (400 millió forint) a nyeremény, vagyis mondhatjuk, hogy a lottószelvénnyel egy vagyont nyert.

A férfi az óriási összeg ellenére nem hagyja ott a munkahelyét – mérnökként dolgozik, a kórházak vízminőségi kérdéseiért felel –, az első és legfontosabb terve, hogy két gyereküket elvigyék a floridai Disney Worldbe. Utána talán vásárolnak egy új házat.

“A páratlan szerencséről telefonon mesélt a megmentett rendőrnek is, aki azt mondta a hír hallatán, hogy a jó karma a jó embereknek jár” – írja a lap.

Ők is hasonlóan mázlisták voltak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top