Életmód

Guminőket helyeztek el nézők helyett a lelátón az FC Szöul focimeccsén

Most bocsánatot kért a klub, miután próbababák helyett felfújható guminőket is elhelyeztek a lelátókon az FC Szöul labdarúgócsapatának mérkőzésén.
Guminők is nézték a dél-koreai focimeccset.

A szexbabák egy részét a csapat mezébe öltöztették, másik részük pedig szurkolói táblákat is felmutatott az FC Szöul Kvangdzsu elleni zárt kapus bajnoki focimeccsén.

Ugyan a nézők nem lehettek jelen a meccsen, a helyi tévék közvetítették a bajnokságot, a nézőknek pedig több sem kellet, akik azonnal kiszúrták a felfújható guminőket, és el is árasztották a közösségi oldalakat a meccs sajátos szurkolói gárdájáról készült képekkel.

A klub hétfőn közleményben cáfolta, hogy a meccs során a lelátókon felnőtteknek szóló termékek lettek volna kihelyezve, ugyanakkor bocsánatot is kértek a történtekért.

“Szórakoztató elemeket akartunk vinni a nézők nélküli játékba, aminek az volt az üzenete, hogy legyőzzük ezt a nehéz időszakot” – áll az FC Szöul közleményében. Úgy tűnik, sikerült.

Képeket a szurkolók itt és itt is nézegethetsz. 

(Via MTI)

Kicsit kulturáltabb, kevésbé felnőtt tartalmú meccsek az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top