Életmód

Minden nap együtt zuhanyzik az 55 éves floridai anya és 19 éves lánya

Szerintük nincs az együtt zuhanyzással semmi baj, azt is elmondták, miért maradt meg ez a szokásuk azután is, hogy Brittani felnőtt.
Együtt zuhanyzik az 55 éves anya és 19 éves lánya

A floridai Mary és tinédzser lánya, Brittani a TLC egyik műsorában meséltek az extrém közeli kapcsolatukról.

A közelség itt szó szerint értendő, ugyanis 55 éves anya és 19 éves lánya hosszú évek óta minden nap együtt zuhanyzik. Mary ezt azzal magyarázza, hogy 5 éves kora óta segíti lányát a zuhanyzáskor, miért is hagyná abba? Megmossa a hátát és a haját, miközben felhívja a figyelmét arra, hogy kicsit napoznia kellene, mert túl fehér a bőre.

Brittani a műsorban azt mondja, úgy érzi, babusgatják, amikor édesanyja mossa a haját vagy a testét. Szerinte semmi gond nincs ezzel, bár jókat nevet azon, hogy ha majd elköltözik otthonról, édesanyja esetleg belehalhat a szeparációs szorongásba.

Mary azt is hozzátette, azért maradt lánya mellett kiskora óta a zuhanyban, mert Brittaninak pánikrohamai vannak, amiket elmondása szerint a meleg víz jobban előhoz és ilyenkor megijed.

(via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Anya-lánya kapcsolatokról itt olvashatsz még többet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top