Életmód

Mint a mesében: óriási összegű jatt ütötte a markát a baristának, miután igázsagtalanul bánt vele egy vendég

Minden barista ilyen jófej vendégekre áhítozik...

Igazságtalanság érte, hatalmas borravalót kapott Lenin Gutierrez, egy San Diego-i Starbucks baristája néhány nappal ezelőttig egy teljesen átlagos kávékészítő volt, akkor viszont a járványügyi szabályozások miatt nem szolgált ki egy maszk nélküli vásárlót – írta meg az Index az elképesztő történetet.

Óriási borravalót kapott a barista

Képünk illusztráció: Unsplash

Egy nő, aki egyébként elkötelezett maszk-ellenes aktivista, annyira felháborodott, hogy kiposztolta a sztoriját Facebookra azzal a kommentárral, hogy legközelebb kihívja a rendőröket, ha ilyen történik vele. A járványtagadó nő szerint nem a vírus okoz adott esetben halálos szövődményeket, hanem a rosszul dolgozó orvos, a maszk pedig a baktériumok melegágya.

Meet lenen from Starbucks who refused to serve me cause I’m not wearing a mask. Next time I will wait for cops and bring a medical exemption.

Közzétette: Amber Lynn Gilles – 2020. június 22., hétfő

A nő nyilvános kirohanása miatt Gutierrez egy jóakarója létrehozott a GoFundMe-n egy pénzgyűjtő akciót, hogy dobjanak össze némi jattot a férfinak, aki egyébként semmi mást nem tett, csak betartotta az előírásokat. Az adakozás azonban megszaladt, jelenleg 90 ezer dollár, vagyis nagyjából 28 millió forintot kalapozott össze a baristának több mint 6500 ember.

További cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top