nlc.hu
Életmód

Zsófia grófné könnyű diétája

Lesd el II. Erzsébet kedvenc menyének diétáját! Ezeket eszi Zsófia grófné

Wessex grófnéja, Zsófia mindig bámulatosan néz ki, ami annak köszönhető, hogy a rendszeres edzés mellett odafigyel az étrendjére is. Lássuk, milyen ételeket szeret.

Zsófia wessexi grófné II. Erzsébet királynő legfiatalabb fiának, Eduárd hercegnek a felesége. 1999-ben házasodtak össze, egy lányuk és egy fiúk van. A királynő sohasem titkolta, hogy menyei közül a most 55 éves Zsófia a kedvence, akire egyre több feladat hárul, miután Meghan Markle kivonult a királyi család életéből.

zsófia wessexi grófné

Anna hercegnő és Zsófia wessexi grófné 2019. június 17-én Windsorban (Fotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP)

A sok munka és a két gyermek mellett Zsófia grófnénak magára is jut ideje. Legalábbis ezt sejteti az alakja és a ragyogó arcszíne, aminek a titka a mozgásban és egészséges táplálkozásban rejtőzhet. Rendszeresen lovagol és edz, de otthonosan mozog a konyhában is, kiváló szakács. De lássuk, mit szokott enni Zsófia grófné!

Ezzel indítja Zsófia a napot

Zsófia kiegyensúlyozott, egészséges étrendjében fontos szerepük van a zöldségeknek és a zsírszegény fehérjeforrásoknak. Ezek jótékony hatással vannak a bőrére, hidratálnak és így az alvás is pihentető lesz. A grófné egy bögre citromos meleg vízzel vagy egy egészséges reggeli smoothie-val indítja a napot, korábban egy bogyós gyümölcsökből készült smoothie-t kortyolgatva fotózták le.

Otthonosan mozog a konyhában

A koronavírus-járvány idején Zsófia titokban önkéntesként segített ételt készíteni az egészségügyi dolgozóknak. Akkor derült ki az is, hogy például ha a családnak tésztából készít vacsorát, akkor nem bolti tésztát készít, hanem maga gyúrja, különböző lisztkeverékekből.

View this post on Instagram

Thank you to every single volunteer who is continuing to support their communities and the NHS, whether that be through the #NHSVolunteerResponders, preparing and donating items for care and food packages, or supporting vulnerable members of the community. Today @ctcfrimleypark and @frimleyhealth, The Countess of Wessex helped to prepare food & care parcels for NHS staff at her local hospital Frimley Park. The Countess worked alongside other volunteers from @armycadetsuk QARANC @ArmyMedicalservices & @FrimleyHealth to package bags for collection The Countess has joined millions of people, up and down the country, who are volunteering their time to support the NHS, charitable initiatives and support vulnerable people in their communities. Thank you all 👏 Follow @royalvolservice to see how you can involved!

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Imádják a grillezést

Nyáron Zsófia és családja is kihasználja a jó időt, és hogy a szabad levegőn lehet sütögetni. A gyerekek odáig vannak az apjuk főztjéért. Eduárd rendszeresen grillez húst, és ha a fiával horgászni mennek, grillezett hal is kerül az asztalra – ezek nagy kedvencek a családban. 

Szakácsot keresnek

Bár sem Zsófia, sem Eduárd nem jön zavarba, ha el kell készíteni valamilyen ételt, nemrégiben jelentették be, hogy szakácsot keresnek a háztartásukba. A vezető séf feladata a napi ételek megtervezése, előkészítése és megfőzése. Emellett a jelentkezőnek kell feltöltenie az élelmiszer-készleteket, és rendben tartani a konyhai eszközöket. Bizonyára nagyon gondosan elkészített fogások szerepelnek a grófi család étrendjében, de azért a finomságokat ők sem utasítják el.

Zsófia wessexi grófné

Zsófia wessexi grófné Valentin-napi süteményt díszít a hamptoni Shooting Star gyerekhospice intézményben 2020. február 12-én (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Zsófia azt vallja, hogy a lényeg az egyensúly, és alkalmanként ő is szívesen megkóstol egy finom cupcake-et vagy süteményt. És milyen jól teszi.

Ezeket az ételeket szereti a királyi család többi tagja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top