nlc.hu
Életmód

Autóból kiesett kutya

Kiugrott az autó ablakából, 800 kilométerrel odébb találták meg a kutyát

A kiskutya csodával határos módon élte túl a balesetet és került vissza szerető családjához.

Egy kutya kiugrott az autó ablakán, majd 800 kilométerrel odébb Miamii otthonától találták meg. A kalandozó kicsi Bell egy száguldó autóból vetette ki magát, közel a Dél Karolinai Charlestonhoz.

Kiugrott egy kutya az autó ablakán, de épségben megtalálták

Illusztráció: Unsplash

A fotós Tim Whitefield, akinek 90 éves anyukája a kutyus gazdája, a Facebookra posztolta ki Belle eltűnését, és 2000 dollárt (több mint félmillió forintot) ígért annak, aki biztonságban hazaviszi. Belle speciális ajándék volt Tim édesanyja számára, miután az asszony szeretett kutyája 16 év után elment.

Az esetnek hamar híre ment, rengetegen fogtak össze a kiskutya megtalálásáért. Szerencsére egy csapat floridai lakos talált az ebre az úton, épp Miami felé tartva. Mivel egyedül sétált a sztrádán, inkább magukhoz vették, nehogy baja essen a forgalomban. A nagy médiavisszhangnak köszönhetően sikerült kideríteniük a kutya személyazonosságát.

„Isteni csodával, imával, aktív kereséssel és megosztással Belle-t megtalálták Miamiban. Isten minden dicsőséget megérdemel, mert ez egy abszolút csoda. Nagy emlékeztető arra, hogy amikor már minden elveszettnek tűnik, a reménynek állandó gondolatnak kell lenni” – írta a férfi bejegyzésében, aki néhány gyönyörű képet is megosztott a viszontlátás öröméről:

It happened!!!!!!

Közzétette: Tim Whitfield – 2020. július 27., hétfő

A kutyának nem lett baja.

(via)

Ezek is érdekelhetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top