nlc.hu
Életmód

Lefogyott, hogy felülhessen a hullámvasútra

Lefogyott 90 kilót, hogy felülhessen álmai hullámvasútjára

A túlsúlyos férfit nem engedték fel a hullámvasutakra, mert nem tudta becsatolni a biztonsági övet. Aztán egy új hullámvasút adta meg a kellő motivációt az életmódváltáshoz.
Kings Island Orion hullámvasút

Jared Ream imádja a hullámvasutakat, több mint 300-on ült már szerte Amerikában. Ám 2005-ben kínos meglepetés érte: amikor az egyik vidámparkban hódolt volna a szenvedélyének, leszállították a hullámvasútról, mert a testsúlya miatt nem lehetett biztonságosan rögzíteni az ülésben.

Ream akkoriban több mint 195 kilót nyomott. Tavaly augusztusban azonban olyan hírt kapott, ami megváltoztatta a mindennapjait: alig 30 mérföldre tőle beindítanak egy új, gigantikus hullámvasutat az ohiói Kings Island vidámparkban.

A 35 éves férfi nagyon szerette volna kipróbálni az Orion nevű hullámvasutat, és ez adta meg neki a lökést ahhoz, hogy lefogyjon. Kitartásának köszönhetően idén július 1-jén már csak 109 kilót nyomott, így elment a vidámparkba, hogy felüljön álmai hullámvasútjára.

„Amikor lehajtottam a biztonsági heveder, és hallottam a kattanást, nem tudtam abbahagyni a mosolygást” – emlékezett vissza Ream a boldog pillanatra. A férfi nem is érte be egy körrel a hullámvasúton, rögtön négyet ment az Orionon.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Kings Island)

Mások ezért fogytak el:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top