Életmód

Besokallt a gonosz kommentektől a plus size ápolónő

A 24 éves Ashleigh kis híján törölte magát a közösségi oldalakról, aztán eszébe jutott valami…
Kiakadt a gonosz kommentektől a plus size ápolónő

Az ausztrál ápolónő, Ashleigh Atkins 5 éve, vagyis 19 éves kora óta modellkedik. Azt mondja, először azért kezdett fotózásokra járni, hogy növelje az önbizalmát, később pedig azért hozta létre a közösségi oldalait, hogy másokkal is elfogadtassa; a plus size nők is lehetnek gyönyörűek és kívánatosak.

Ashleigh az elmúlt öt évben több mint 100 ezer követőt szerzett az Instagramon, most pedig regisztrált TikTokra is, ahol fehérneműs képeket osztott meg követőivel. Csakhogy Ashleigh oldalát ezúttal nem csak a kedves, pozitív hozzászólások árasztották el, hanem a gonosz megjegyzések és a trollok is.

A fiatal nő rövid idő alatt olyan sok negatív megjegyzést kapott a fehérneműs fotóira, hogy megfordult a fejében, hogy törli magát a közösségi oldalakról. „Váratlanul értek a negatív megjegyzések, és a rengeteg gyűlölködő komment, leginkább azért, mert a plus size modellek között még a vékonyabbak közé tartozom. El se tudom képzelni, mit kaphatnak azok a lányok, akik kicsit súlyosabbak” – mondja Ashleigh, aki úgy véli, a külsejétől függetlenül minden emberi lény megérdemli a tiszteletet.

És bár megviselték a negatív megjegyzések, végül úgy döntött, mégsem törli magát, amiben nagy szerepe volt a családjának – akik mindig mindenben támogatják – és a MMA-harcos párjának, aki immár ötödik éve társa a legjobb és a legrosszabb pillanatokban is.

„Rájöttem, hogy az online jelenlétem igenis sokat számít. A követőim legnagyobb része példának tekint és erőt merít az én kiállásomból és bátorságomból, ez pedig bőven elég motiváció ahhoz, hogy elviseljem a kötekedő, gyűlölködő és személyeskedő megjegyzéseket.”

Olvass még többet plus size modellekről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top