Életmód

Cukiságba csomagolt pusztító szóviccel támad a rendőrség Instagramja

A rendőrség eddig is csodákat művelt a közösségi oldalain, de a legfrissebb poszttal önmagukat is felülmúlták.

Olvasóink közül páran talán még emlékeznek rá, amikor szűk két évvel ezelőtt interjút készítettünk az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Twitter-oldalát szerkesztő csapattal (lásd kapcsolódó cikkünket), akik már akkor is megmutatták, hogy mennyire érzik a közösségi oldalak közönségének igényeit. 

A police.hu-nak azóta bővült a repertoárja, ugyanis tavaly nyáron végre elindult a rendőrség hivatalos Instagram-oldala is, amelyről, a hasznos információk mellett nem hiányozhatnak a lélekmelengető vagy vicces tartalmak, mint például az alábbi szupermenő rendőrkutya, Tucker:

Ő egyébként már többször is szerepelt a rendőrségi Instán, még kölyökkorából is előkerült egy fotó, amelyen a büszke mamával látható. 

Az Instagram jellegéből fakadóan természetesen főleg a képes tartalmakat osztják meg a rendőrök a követőikkel, azonban tegnapról mára egy jól irányzott gumibotütést is felülmúló szóviccel sikerült megörvendeztetniük a műfaj rajongóit, a biztonság kedvéért persze némi cukisággal nyakon öntve, hiszen mi más hozna rengeteg lájkot, mint egy szupercuki rendőrkutya. 

Felkészültél, drága olvasó? Íme a legfrissebb poszt a police.hu Instagramjáról. Mi szóltunk előre! 

Nincsenek szavaink, így az alábbi GIF segítségével próbáljuk kifejezni elismerésünket a rendőrség közösségi médiás csapatának. 

GIF

Még több cuki kutya az nlc-n:

Gyilkos szóviccel támad a rendőrség instagramja

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top