nlc.hu
Életmód
A IV. kerületben vonult ki a rendőrség egy éjszakai házibulihoz

Éjszakai házibulit oszlatott fel a rendőrség Újpesten

Az összejövetelen 21 ember vett részt.

Tegnap éjfél előtt végzett közös hatósági ellenőrzést a IV. kerületben, ahol egy üzletben 21 embert találtak, közülük csak ketten viseltek maszkot – írja a 24.hu

A rendőrök felvették a kapcsolatot a rendezvény szervezőjével, aki azt mondta, hogy baráti összejövetelt tartottak. Az üzletet 30 napra bezárták, akárcsak azt az újpesti edzőtermet, ahol hét ember tartózkodott, így ezt a helyiséget is bezárták egy hónapra. 

Minderről az Operatív Törzs csütürtöki tájékoztatóján számolt be Kiss Róbert rendőr alezredes, aki hozzátette, hogy az elmúlt nap során 243 esetben intézkedtek helytelen maszkviselés miatt, illetve három vendéglátóhely ideiglenes bezárásáról is döntöttek. 

Illegális házibulihoz vonultak ki a rendőrök Újpesten

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ezt követően Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy az elmúlt 24 órában 6635 új koronavírus fertőzést regisztráltak, amivel a Magyarországon észlelt fertőzések száma 231 844-re növekedett. Tegnapról mára 182 fertőzött halt bele a koronavírusba, 7693 beteget kezelnek kórházban, közülük 663 páciensnek van szüksége lélegeztetőgépre. 

Müller Cecília szerint a koronavírus járvány tetőzése decemberre várható, a védőoltással, vakcinával kapcsolatban pedig levélben tájékoztatja a nyugdíjasokat. A levélre egyébként online is lehet majd válaszolni. 

További cikkeink a koronavírus járvánnyal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top