nlc.hu
Életmód

Beperelte a pasiját, mert nem kérte meg a kezét

Beperelte a pasiját, mert nyolcévnyi kapcsolat után se kérte meg a kezét

Sokan nehezen viselik, ha elhúzódik egy lánykérés, de a 28 éves Gertrude annyira kiakadt a pasija tétovázásán, hogy perre vitte élete párját.

Ha az ember valakivel már együtt van néhány éve, egy idő után szinte elkerülhetetlen, hogy a rokonok és az ismerősök kérdezgetni kezdjék, hogy mikor lesz ebből esküvő. A kérdésre további indokot ad az is, ha közben megszületik a gyerek, ahogy az Gertrude Ngoma és pasija, Herbert Salaliki esetében történt – írja a Ladbible.

Kedvesen giccses lánykérés (fotó: Pixabay)

Kedvesen giccses lánykérés (fotó: Pixabay)

A zambiai nő a bírósághoz fordult, hogy végre ott kényszerítsen ki egy határozott választ Herbertből, mert úgy érzi, a fiúja nem veszi elég komolyan a kapcsolatukat, Gertrude pedig tudni szeretné, hogy ők ketten merre tartanak, és van-e még közös jövőjük. Gertrude-ot zavarja, hogy a férfi már a hozományban gondolkodik, miközben arra sincs pénze, hogy egy esküvő árát ki tudja gazdálkodni. A férfi pedig arra panaszkodott, hogy az utóbbi időben nem kapja meg a nőtől azt a figyelmet, amit igényelne, és ez is elbizonytalanította a lánykérésben. Rossz hírünk van számukra: a zambiai bíróság jelezte, hogy mivel nem házasok, a problémáikat otthon, egymás között kell megbeszélniük, ők nem tudnak közbeavatkozni. Vajon lesz ebből kellemesen giccses lánykérés?

Itt van néhány remekül sikerült lánykérés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top