nlc.hu
Életmód

Haldokló anyjának énekelt a hospice ház udvarán

Megható pillanat: haldokló édesanyjának énekelt a fiú a hospice ház udvarán

A járványügyi szabályok miatt a fiú nem lehetett ott édesanyja mellett, így a hospice ház kertjéből énekelt neki alig néhány nappal a halála előtt.

Jane Devine-nál tavaly júliusban diagnosztizálták a mellrákot, és sokáig küzdött, de egy idő után bizonyossá vált, hogy nem tud győztesen kijönni a küzdelemből. Az élete utolsó szakaszát már egy hospice házban töltötte, ahol ápolók segítették őt, és bár 14 éves fia, Billy nagyon szerette volna őt meglátogatni, ezt a járványügyi szabályok nem tették lehetővé. A fiú más megoldást talált ki: a hospice ház engedélyével, egy lánybarátja közreműködésével a kertből elénekelte anyukájának Lady Gaga és Bradley Cooper közös számát, a Shallow-t – írja a Mirror.

Billy erről azt mesélte, hogy mindig szeretett énekelni, édesanyja pedig örömmel hallgatta őt, így tökéletes meglepetésnek tűnt, hogy a hospice ház kertjéből megörvendeztesse őt ezzel a dallal.

Soha nem fogom elfelejteni anyukám arcát, ahogy az ablakból nézett. Még most is libabőrös leszek, ha csak visszagondolok.

Jane Devine szeptember 7-én hunyt el, alig néhány nappal a fia produkciója után. A fiú nagyon hálás volt a hospice ház dolgozóinak, hogy megengedték neki, hogy legalább ilyen formában kifejezhesse az anyukája iránt érzett szeretetét, és mosolyt csaljon az arcára. Billy az elmúlt hónapokban komolyan vette a hospice ház támogatását: összesen több mint négyezer angol fontot gyűjtött össze nekik.

A Shallow-t nemcsak Lady Gagáék tudják meghatóan előadni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top