nlc.hu
Életmód

Művészeti kiállítás lett fürdőszobában hagyott koszos zokniból

Művészeti kiállítást csinált a lánya fürdőszobában hagyott koszos zoknijából

Különleges módszerrel próbálta rávenni a lányát a rendrakásra egy anya. Bár a módszer nem jött be, és a koszos zokni a földön maradt, nagyon szórakoztató játék sült ki belőle.
Művészeti kiállítást csinált a lánya fürdőszobában hagyott koszos zoknijából

A gyerekek szanaszét hagyott cuccai néha az őrületbe kergetik a szülőket. Sokféle módszer létezik arra, hogyan vehetjük rá őket a rendrakásra, egy anya azonban most egy kreatív és vicces megoldást talált ki. Mondjuk rend nem lett tőle, de nagyon szórakoztató.

Xep Campbell egyik nap észrevette, hogy 10 éves lánya a fürdőszoba padlóján hagyta a koszos zokniját. A 45 éves anya kíváncsi volt, lánya mikor pakolja el, ezért otthagyta a szennyest, és várt.

Egy hét múlva azonban a zokni még mindig ott hevert a kövön. Ekkor találta ki, hogy műtárgyként kezeli a hátrahagyott szennyest, és kitett mellé egy múzeumi címkére emlékeztető táblácskát Az elfeledett zokni címmel.

Lánya ahelyett, hogy elrakta volna a zoknit, vette a lapot, és egy miniatűr emelvényre helyezte az alkotást:

A történet ezzel korántsem ért véget, az anya apró állatfigurákat tett a kiállított zokni köré, mintha csak egy világhírű alkotást szemlélnének a művészetkedvelő jószágok:

A fürdőszobai installáció mostanáig erre a szintre fejlődött:

Mint látható, rend nem lett, a zokni érintetlen. Az édesanya is meglepődött, mert az elején arra számított, hogy a lánya a múzeumi címke láttán elpakolja a zoknit. De nem bánja a dolgot, mert úgy gondolja, ezekben a nehéz időkben minden nevetésre szükség van, és nagyon szórakoztató volt a zokniműtárgy evolúciója.

(GMA)

(Kiemelt kép: Facebook/Xep Campbell)

Hagyományos módszerek arra, hogy rendet rakjon maga után a gyerek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top