nlc.hu
Életmód

A világ legdrágább szappanja

Arannyal és gyémánttal készül a világ legdrágább szappanja

Érdekes látvány, ahogy a 800 ezer forintos szappant szép lassan leengedik a fürdővízzel.

Egy 15. század óta működő családi vállalkozás dobta most piacra a világ legdrágább szappanját, potom 2800 dollárért (átszámítva 815 ezer forint). A libanoni Tripoliban működő szappangyár, a Khan Al Saboun különféle luxusszappanokat és bőrápoló termékeket készít, amelyek illóolajokat és természetes illatanyagokat tartalmaznak. 

Ezeket Dubai és az Egyesült Arab Emírségek egyik legexkluzívabb üzletében árulják, de legdrágább termékét csak különleges vendégeknek és fontos személyiségeknek kínálják. Először 2013-ban készült, Katar első hölgyének egyedi ajándékként a világ legdrágább szappananyaga, amely aranyat és gyémántport tartalmaz.

Aranyban és gyémántban fürdőzhetsz (Fotó: Youtube)

Aranyban és gyémántban fürdőzhetsz (Fotó: Youtube)

Bár korábban brit lapok arról számoltak be, hogy a fényűző termék durva textúrájú volt a gyémánt- és az aranypor miatt, a cégvezető, Amir Hasen  szerint ez nem árt a bőrnek, ráadásul használata különleges hatással van a lélekre.

A világ legdrágább szappanja 17 gramm 24 karátos aranyat, néhány gramm gyémántport, tiszta olívaolajat, organikus mézet, érlelt oudot (folyékony aranyat) és datolyát tartalmaz.

(VIA)

A legdrágábbak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top