nlc.hu
Életmód

Ingyen elvisz a taxis, ha karaokézol utazás közben

Ez a taxis ingyen hazavisz, ha karaokézol utazás közben

A tajvani taxis ingyen fuvarozza a karaokézó utasait.
Karaoke-taxi Tajvanban

Egy tajvani taxis ingyen fuvarozza azokat az utasokat, akik hajlandók karaokézni az utazás közben. Az 57 éves Tu Ching Liang egy YouTube-csatornát is indított a nem mindennapi akciójáról, és már több millióan látták a videóit.

A férfi 27 éve taxizik, és csaknem 10 éve kezdte összekötni a munkáját a zenével. Eleinte kedvezményt adott azoknak, akik felismertek egy-egy számot. Azóta profi felszerelést, és kamerákat rakott a kocsijába, és a videóival kisebb influenszerré vált. Az előadás mellett érdemes megfigyelni az ülésekre tett csinos terítőket.

Bár európai szemmel nagyon furcsa lehet egy karaoke-taxi, Tajvanon teljesen hétköznapi dolognak számít. A taxirendelő appokban simán lehet karaoke-autót kérni.

Tu Ching Liang azt mondja, az emberek néha egy kicsit szégyenlősek, de a karaoke-taxiban megedzhetik a bátorságukat, és ki tudja, lehet, hogy az egyik utasa lesz a következő szupersztár.

(LadBible)

(Kiemelt kép: YouTube/涂清涼 Tu Ching Liang)

Nagylelkű taxisok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top