nlc.hu
Életmód

Látványos videó terjed a TikTokon, az egy éve elhunyt Kobe Bryant-re emlékezve

Látványos montázzsal emlékeztek meg Kobe Bryant haláláról

Egy évvel ezelőtt történt az NBA-legenda balesete.

A tegnapi napon volt Kobe Bryant halálának egy éves évfordulója. 2020. január 26-án még nyoma sem volt a koronavírus-járványnak, az amerikai profi kosárlabdaliga, az NBA rajongói pedig már a közelgő All-Star mérkőzést várták, amikor a TMZ bejelentette, hogy a 41 éves szupersztár sportoló, 13 éves lányával együtt életét vesztette egy kaliforniai helikopter-balesetben. 

Bryant halála az egész világot megrázta, a Los Angeles Lakers sztárját milliók gyászolták, a csapat stadionja előtt is több ezren rótták le a kegyeletüket. Utóbb kiderült, hogy a helikopter pilótája a rossz látási körülmények miatt egy hegynek ütközött és utasaival együtt a mélybe zuhant. 

Látványos videót készítettek Kobe Bryant halálának első évfordulójára

Kobe Bryant 2020. január 26-án szenvedett halálos balesetet (Fotó: Getty Images)

A TikTok videomegosztóra került fel az alábbi videó, amely már a Twitteren is terjed. A látványos képsorok Kobe Bryant egyik akcióját ábrázolja a Washington Wizards egykori játékosa, Trevor Ariza ellen, akivel később csapattársak is voltak a Lakersnél. Az úgynevezett stop motion módszerrel készült videó minden képkockájának más a háttere, Bryant meze pedig ki van vágva, így érdekes optikai hatás jön létre. 

A sportoló népszerűsége azóta is töretlen, amit jól mutat, hogy a fenti videót nem egészen 24 óra alatt máris több ezren megnézték. 

Még több sport az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top