nlc.hu
Életmód

Brazil modell félmeztelen képei miatti botrány

Feljelenthetik a brazil modellt, aki félmeztelenül pózolt a sivatagban

Nagyon szigorúak vele a kommentelők, pedig lényegében eltakarta a mellét. Szerinted ez még belefér, vagy már pornográf tartalom?

Komoly indulatokkal kellett szembesülnie Luana Sandiennek, miután a brazil születésű modell félmeztelen képeket készített az Arab-sivatagban, írja a 24.hu.

Kiakadtak a félmeztelen brazil modellen

Fotó: Lauana Sandien/Instagram

A modell egy héttel ezelőtt posztolt az Instagram-oldalára három fotót, amelyek a sivatag közepén készültek. Ezeken napszemüveget, fejkendőt, és egy fehér strandszoknyát(?) visel, felsőruházatot azonban egyáltalán nem. Ez utóbbival akadt baja a kommentelőknek, akik nem vették túl jó néven a félmeztelen pózolást, és többen is felhívták Sandien figyelmét arra, hogy törvénysértőek a fotói, sokan feljelentéssel fenyegetőztek.

A modell azzal védekezik, hogy  mindegyik képnél nagyon figyelt arra, hogy a kezével eltakarja a melleit.

A közösségi oldal nemrég változtatott cenzúrázási elvein, miután nagy botrány kerekedett abból, hogy az Instagram eltávolította egy 28 éves plus-size modell, Nyome Nicholas-Williams fotóit, például azt, amin félmeztelenül ül egy széken, és a karjaival takarja a mellét, vagyis nem látszódik semmilyen intim részlet. Új irányelveik értelmében csak azokat a tartalmakat tüntetik el, amiknek egyértelműen szexuális töltete van, tehát valaki rámarkol a mellre, nemcsak tartja. Ebből a szempontból Sandien fotója valóban pengeélen táncol.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top