nlc.hu
Család

Topless fotót posztolt kamasz lányáról Trump volt tanácsadója

Félmeztelen fotót posztolt 16 éves lányáról Donald Trump egykori főtanácsadója

Hétfőn furcsa és egyáltalán nem odaillő kép jelent meg Kellyanne Conway, Trump exfőtanácsadója Twitter oldalán: a fotón a 16 éves lánya, Claudia szerepelt félmeztelenül. Azóta áll a bál.

Kellyanne Conway – akinek az alternatív tények kifejezést köszönhetjük – a Twitter 24 órán belül eltűnő Fleets posztjában tette közzé lánya, a 16 éves Claudia topless fotóját. A fotót azóta már eltávolították, de a Twitter felhasználói a törlés előtt dokumentálták a szomorú eseményt. A fénykép alanya, Claudia Conway a TikTokon jelentette be, hogy a képen valóban ő volt látható – írja a Variety.

Kellyanne Conway egy októberi kampányeseményen (fotó: Profimédia)

Kellyanne Conway egy októberi kampányeseményen (fotó: Profimédia)

A megerősítő bejegyzést azóta Claudia Conway már törölte, de a másolatai azóta is terjednek a közösségi oldalon. A videóban a lány azon spekulál, hogy az édesanyja valószínűleg csak tévedésből oszthatta meg a Twitteren a képet.

Gyanúm szerint anyám azért lőtte ezt a képet, hogy egyszer majd felhasználhassa velem szemben, ha szüksége lesz rá, aztán valaki meghackelte őt, vagy valami hasonló történhetett

– találgatott a 16 éves lány.

Nem találok szavakat. Ha látjátok valahol a képet, jelentsétek.

Claudia Conway továbbá azt is videóban fejtegette, hogy senkinek nem szabadna ilyen képeket birtokolnia, és az anyja ezért még börtönbe kerülhet. Múlt héten, a topless fotó közzététele előtt Claudia Conway még arról posztolt videókat, hogy az anyja fizikailag és verbálisan bántalmazta őt. Kellyanne Conway 2020 augusztusában hagyta ott munkáját a Fehér Házban, miután a lánya közölte, hogy szeretné magát önállósítani és korábban felnőttnek nyilváníttatni, hogy elmenekülhessen az otthoni traumák és abúzus elől.

Kedden Claudia Conway újabb TikTok videókkal állt elő. Ebben arra kéri a követőit, hogy ne hívogassák többet a hatóságokat az ügyben, és ne fenyegessék a családtagjait, mert ezzel rengeteg kárt okoznak. Állítása szerint ő és édesanyja is egy időre visszavonul a közösségi médiától. Az anyjával dolgozni fognak a kapcsolatukon, és meggyőződése, hogy az édesanyja soha nem posztolna róla szándékosan ilyen képet, és biztosan hackelés történt.

Donald Trump környezete mindig is hemzsegett a botrányoktól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top