nlc.hu
Életmód

Egy macska próbált védőbeszédet mondani egy bírósági tárgyaláson

„Nem vagyok macska” – vicces filter-baleset történt az online bírósági tárgyaláson

Az egyik ügyvédnek elszabadult a számítógépe, a többiek őszinte derültségére.

Váratlan fordulatot vett egy texasi bírósági tárgyalás, amelyet a járványhelyzet miatt a Zoom videokonferencia-platformon bonyolítottak le.

A CNN értesülései szerint egy Roy Ponton nevű ügyvédnél történt egy kisebb malőr, ugyanis véletlenül bekapcsolt egy filtert, amelynek következtében az arcképe egy izgő-mozgó cicává változott.

Az illetőnek ez valószínűleg elsőre fel sem tűnt, ugyanis a tárgyalást vezető Roy B. Ferguson bíró hívta fel a figyelmet a váratlanul megjelenő cicafejre.

„Mr. Ponton, azt hiszem, véletlenül bekapcsolhatott egy filtert a videó beállításainál” – mondta a bíró a videón, amely felkerült a bíróság YouTube-csatornájára is.

A cicás filter ráadásul követi a felhasználó arcmimikáját, így szegényke ugyancsak szomorú arcot vágott, ahogy a nagy szemeivel a megoldást kereste.

„Hall engem, bíró úr?” – kérdezte Ponton, még mindig macskaként. „Itt vagyok, nem egy macska vagyok” – tette hozzá.

Az ügyvéd az asszisztense segítségével próbálta orvosolni a problémát, de végül Ferguson bíró vezette végig a folyamaton, aminek eredményeként kikapcsolhatta a Zoom filterét.

Mint kiderült, az ügyvéd az asszisztens számítógépéről jelentkezett be, amelyet előtte az asszisztens kislánya használt, valószínűleg ő kapcsolhatta be a cicás filtert, amiről az ügyvédnek fogalma sem volt.

A bíró utólag megjegyezte, hogy nagyon büszke a kollégáira, amiért egyikük sem csinált viccet a cica feltűnéséből.

Az ügyvédet eleinte nagyon felzaklatta az eset, később azonban rájött, hogy nem árt, ha az ember tud nevetni saját magán.

„Azt hiszem, ezekben a hónapokban mindannyiunknak szüksége van egy kis humorra” – mondta a CNN hírcsatornának nyilatkozva.

Még több Zoom az nlc-n:

Macskává alakult az ügyvéd tárgyalás közben

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top