nlc.hu
Életmód

A rendőrök szerint megérdemelte a 9 éves kislány, hogy lefújták paprikaspray-vel

Hátrabilincselt kezű 9 éves kislányt fújtak le paprikaspray-vel az amerikai rendőrök

A rendőrök szerint megérdemelte.

Az eset még január 29-én történt a New York államban található Rochester városában. Egy anya értesítette a rendőröket, mivel a – feltehetően mentális betegséggel küzdő – 9 éves lányát felzaklatta, ahogy az anyja az élettársával veszekedett – írja a 444.hu. A nő azt kérte a rendőröktől, hogy értesítsék a mentálhigiénés szolgálatot. A rendőrök a mentálhigiénés szakemberek érkezéséig megbilincselték a zaklatott állapotban lévő gyereket és annak tiltakozása ellenére beültették az egyik rendőrautóba. 

Paprikaspray-vel fújtak le a rendőrök egy 9 éves kislányt

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az intézkedő járőrök egyikének testkameráján látni lehet, ahogy az egyikük azt mondja a lánynak, nyugodjon meg, különben „paprikaspray-t kap a szemébe”. Később az is látható, ahogy lefújják a gyereket a maró anyaggal. A felvételen hallható, ahogy a kislány kérleli a rendőröket, hogy ne tegyék, mert nagyon fáj, illetve az apjáért könyörög. A rendőrök azt válaszolják neki, hogy már úton van a mentő, amelyik kimossa a szeméből a paprikaspray-t, csak a nagy havazás miatt lassan ér oda. A testkamera felvételei felkerültek a YouTube-ra is, azok megtekintését azonban csak erős idegzetűeknek ajánljuk. 

Az esetet követően az anya jelezte, hogy beperli Rochester városát és a rendőröket. A járőröket egyébként az incidens után felfüggesztették és vizsgálatot indítottak az ügyben.

További friss híreink:

  • A konnektorokból és a villanykapcsolókból is folyik a víz a veszprémi iskolában
  • Orbán Viktor: ha a kínai vakcinát is bevetjük, húsvétra 2 millióan lesznek beoltva
  • Hétvégi időjárás: sok napsütés, napközben is fagyos idő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top