nlc.hu
Életmód

Rá sem ismernél Németh Kristófra!

Hatalmas változás állt be Németh Kristóf életében

A színész jobban pörög, mint valaha, többek között erről is mesélt a Life TV reggeli műsorában.

Alaposan meglepődhettek, akik egy ideje már nem látták Németh Kristófot, a színész ugyanis rendesen kigyúrta magát, mivel egy ideje már rendszeresen edz. Többek között ez is kiderült a Life TV reggeli műsorából, ahol Németh Kristóf egykori főiskolai évfolyamtársával, Hajdú Steve-vel és az nlc egykori szerzőjével, Holdampf Lindával beszélgetett. A színész ajándékkal is készült a műsorvezetőknek, Linda virágot kapott, Steve-nek viszont egy golflabdát ajándékozott, ugyanis, mint kiderült, mindketten rajongói az elegáns sportnak, sőt, Németh Kristóf az egyik magyarországi golfklub nagyköveteként is tevékenykedik. 

A színész a műsorban elárulta, hogy a járványhelyzet alatt kezdett el rendszeresen edzeni, ennek mára pedig meg is látszik az eredménye. Németh azonban nem otthon üldögél, hanem szinte folyamatosan dolgozik, például szerepel a Keresztanyu című sorozatban, de első stand-up estjére is készül, amelyet Orosz György humoristával közösen adnak majd. 

Németh Kristóf elképesztően kigyúrta magát

Németh Kristóf és Szacsvay László az RTL Klub Keresztanyu című sorozatában (Fotó: SMAG)

A reggeli beszélgetős műsor egyik csúcspontja azonban kétségtelenül az volt, amikor a színész elárulta, hogy melyek voltak kisfia, Levi első szavai. Míg más babáknál ez általában az anya-apa témakörben szokott megmaradni, Németh Kristóf meglepve tapasztalhatta, hogy Levi fia először annyit mondott: „Gálvölgyi János“. 

A büszke apa egyből fel is hívta ismert kollégáját, hogy elmesélje neki a vidám hírt. 

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top