nlc.hu
Életmód

Szexuális zaklatást miatt ítélték el Simon Bowes-Lyont

Szexuális zaklatás miatt kerül börtönbe II. Erzsébet rokona

Simon Bowes-Lyon tíz hónapot tölt majd rácsok mögött.

Tíz hónap börtönbüntetésre ítélték Simon Bowes-Lyont, II. Erzsébet angol királynő másod-unokatestvérének fiát, miután tavaly februárban egy parti után erőszakoskodott egy nővel a skóciai Glamis-kastélyban. Az épület a Bowes-Lyon család tulajdonában van, itt nőtt fel az anyakirályné, II. Erzsébet édesanyja, és itt játszódik a Macbeth is, írja a 444.

A Daily Mail információi szerint a férfi a hálószobájában zaklatta a nőt, rávette, hogy nyissa ki az ajtót, megragadta a melleit, és erőszakkal próbálta felhúzni a hálóingjét. A nő hiába próbálta leállítani, Simon Bowes-Lyon húsz percig erőszakoskodott vele. A férfi 26 éves áldozatának azóta is rémálmai vannak, és terápiára kell járnia.

A hírek szerint Bowes-Lyon szeretett volna felfüggesztett büntetést elérni, de a bíróság másképpen döntött, és amellett, hogy be kell vonulnia a börtönbe, tíz évre felvették a szexuális bűncselekményt elkövetők nyilvántartásába is.

Szexuális zaklatás miatt kerül börtönbe II. Erzsébet rokonaSimon Bowes-Lyont tíz hónap börtönbüntetésre ítélték szexuális zaklatás miatt (Fotó: Profimedia)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top