nlc.hu
Életmód

Kínai vakcina háziorvosnál

Aki kínai oltást szeretne, maga jelentkezzen érte – írja egy gyömrői háziorvos

50-60 Sinopharm oltás leszervezése kb. 10-12 óra lehet, így szeretné a háziorvos kiszűrni, érdemes-e egyáltalán telefonálgatnia.

Dr. Török Miklós gyömrői háziorvos a város Facebook-oldalán azt kéri, aki vállalja a kínai vakcinát, az jelentkezzen a rendelőjében. Az orvos nem akar feleslegesen telefonálgatni, ezért úgy döntött, inkább a betegek keressék meg őt – vette észre a posztot a budapestkornyeke.hu

Sinopharm-vakcina

Fotó: MTI / Komka Péter

Dr. Török Miklós azt írja, a jelentkezőket várólistára teszik, és ahogyan érkeznek a vakcinák, úgy jelölik ki az oltási napokat.

A betegek viszont nem értik,  kikre vonatkozik a jelentkezés.

Az orvosok szerint ugyanis 50-60 Sinopharm oltás leszervezése kb. 10-12 óra lehet. és akkor még nem oltottunk. „Jelenleg mindnyájan keressük az optimális megoldást, a felhívás célja az, hogy legalább azokat a felesleges hívásokat kiszűrjük, akik eleve elzárkóznak a kínai vakcina felvételétől” – magyarázza Babos Örs Levente.

Dr. Török Miklós tájékoztatása COVID19 oltás kapcsán Ezúton értesítjük Dr. Török Miklós körzetéhez tartozó betegeket,...

Közzétette: Gyömrő Város Önkormányzata – 2021. február 23., kedd

 

Még több hír a kínai vakcináról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top