nlc.hu
Életmód

12 óráig szült egy autóban egy kutya

12 órát töltött a kocsiban a család, hogy a kutyájuk melegben szülhessen

Texasban leszakadt a hó és elment az áram, nem volt más választásuk, hogy megmentsék a kölyköket.
12 óráig szült egy autóban a kutya

Magnolia – becenevén Maggie – egy texasi városban kódorgott pár hete, amikor a hatóságok befogták. Hamar kiderült, hogy vemhes, méghozzá nagyon, így gyorsan továbbadták szegényt a helyi állatvédőknek, akik szerencsére rögtön találtak is nekik szerető családot. Aubrey Morgan, az új gazdája nagyon lelkes volt – csak éppen semmi tapasztalata nem volt várandós kutyával. YouTube-ról és a közeli állatklinikáról szerezte meg a tudást és a drága eszközöket, ha valami balul sülne el – nyilatkozta a nő a Dodónak.

Igen ám, csakhogy éppen a nagy alkalom előtt érkezett meg Texasba a hatalmas hó és a rekordhideg, az áram pedig természetesen akkor ment el Morganéknál – és persze a közelben mindenki másnál –, amikor beindult a szülés. A nő tudta, hogy az újszülött kutyák belehalhatnak, ha nem elég meleg környezetbe érkeznek, ezért a fürdőszobába vonszolták szegény vajúdó kutyát, folyatták mellette a meleg vizet és forró vizes tömlőkkel próbálták melegíteni a testét, de egy idő után ez sem segített: kint közben -20 fokra hűlt a levegő. A férj ezért gyorsan előkészítette a család autóját, hátsó részét kész kis szülőszobává alakította, Maggie pedig itt hozta világra utolsó három kicsinyét, így összesen 7 kutya született. A család végig vele volt: ez azt jelentette, hogy 

12 órát töltöttek az autóban és szurkoltak a kutyának.

A kicsinyek jól vannak, szépen fejlődnek, a család pedig még sosem volt ilyen boldog.

Kiemelt kép: Aubrey Morgan

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top