nlc.hu
Életmód

Kiszivárgott Az Igazság Ligája

A Tom és Jerry helyett a szupertitkos Az Igazság Ligája-film indult el az HBO-n

Tíz nappal a megjelenése előtt egyszerűen elindult a Zack Snyder filmje.
Az Igazság Ligája

Nem tudni, mit rontottak el a (Magyarországon még nem elérhető) HBO Max streamingplatformján, de több felhasználónak az új, még be sem mutatott Az Igazság Ligája indult el, amikor a most megjelent Tom és Jerry-filmet próbálták lejátszani. A Hollywood Reporter azt írja, több felhasználónak is sikerült bepillantást nyerniük Zack Snyder rég várt filmjébe, amely elvileg csak tíz nap múlva jelenik meg. Lejátszáskor hibaüzenet jelent meg nekik, majd elindult az új szuperhősfilm – miközben a lejátszás szüneteltetésekor azt írta ki a rendszer, hogy a Tom és Jerry megy éppen.

A filmet senki sem tudta végégnézni, hiszen percekkel az első Twitter-posztok után kijavították a hibát a HBO Maxnál. Ettől azonban nem állt meg a lejtászás: a szerencsések egy teljes órán át nézhették a filmet. A Hollywoor Reporter is képes volt reprodukálni a hibát. Nyilván akadt felhasználó, aki gyorsan rögzíteni is kezdte a filmet, így alighanem bárki megtalálhatja a részletet, aki keresi, ha nem is legálisan.

Az Igazság Ligája eredeti változatát Zack Snyder kezdte el forgatni, ám félúton elhagyta a produkciót egy családi tragédia miatt. A filmet az első Bosszúállókat is rendező Joss Whedon rendezte, ám a kritikusok és a rajongók előtt is elhasalt a film. A filmőrültek hosszas unszolására a HBO vállalta, hogy visszahívja Zack Snydert és megbízza, hogy forgassa le vagy újra a jeleneteket, amiket eredetileg szeretett volna; így készült el a most bemutatandó négyórás változat, az úgynevezett Snyder Cut.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top