nlc.hu
Életmód

Ez a 2 kolumbiai férfi fogadásból szilikonmelleket plasztikáztatott magának

2 kolumbiai férfi fogadásból szilikonmelleket plasztikáztatott magának – képek

Yeferson Cossio nemrégiben azzal sokkolta követőinek a millióit, hogy megmutatta új szilikonmellét, miután átesett egy plasztikai műtéten. Mindezt fogadásból tette.
Yeferson-Cossio

Cossio, aki számos közösségi média platformon hasít (Instagram, a Facebook és a TikTok), azzal tartja fenn a követői figyelmét, hogy mindenféle őrült ötletet megvalósít.

A múlt hónapban például a fiatal modell bejelentette, hogy fogadtak influenszertársával, Jhoan Lopezzel. Nem is akármiben.


A fogadás tétje ugyanis az volt, hogy Cossiónak bizonyos időn belül el kell érnie a 3 milliós Instagram-követőtábort, amennyiben ez nem jön össze, mellimplantátumokat kell beszereznie. Ha megvan a 3 millió rajongó, akkor viszont Lopeznek kell szilikonmellet növesztenie.

Cossio nem izgulta túl a dolgot, azt írta egy posztjában, hogy egyeztetett a @equipomurcia-val (egy kolumbiai kozmetikai klinika, a szerk.), és a szakemberek elmagyarázták neki, hogyan tehetik be anélkül a szilikont, hogy az károsítaná a mellizmait.

„3 napig hordom az implantátumokat, majd kivetetem őket; a heg nagyon kicsi lesz, és tetoválás borítja úgyis, alig észrevehető” – nyugtatta magát a férfi.

Cossio végül a vártnál hamarabb elérte a 3 millió követőt, így Lopeznek kellett mellimplantátumokat beültettetnie, de a népszerű influenszerek úgy döntöttek, hogy jó lenne megosztani egymással a tapasztalatokat, így mindketten a kés alá feküdtek.

Természetesen az eredményről is posztoltak párat, majd pár nappal később kivetették az implantátumokat.

Fotó: Instagram

Elrontott műtétek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top